Bent u in het bezit van een Sgixlight?

Leuk! Het is erg belangrijk dat u het product op een juiste wijze gebruikt en onderhoud zodat u eindeloos van uw aankoop kunt blijven genieten. 

Mededeling

Om maar direct 'met de deur in huis te vallen' Sgixlights zijn absoluut NIET vocht bestendig. Algemeen bekend is het feit dat papier en vloeistof niet goed samen gaan. Het hoogtransparante papier waaruit het grootste product- oppervlak bestaat heeft echter de vervelende eigenschap dat het na contact met vocht of water volledig begint te 'rimpelen/krullen' met onherstelbare schade tot gevolg. Het product kan snel daarna als verloren worden beschouwd. Wees daarom altijd extra alert met vloeistoffen in de omgeving van dit product

 

Onderhoud

Door uw Sgixlight periodiek te onderhouden zorgt u ervoor dat het product zijn hoogstaande kwaliteit behoud. Neerdalend stof kan zich gaan ophopen in de kenmerkende kleine hoekjes en geultjes, door dit unieke reliëf kan het lastig zijn om stof goed de verwijderen. Het beste kunt u een plumeau gebruiken om uw Sgixlight te ontdoen van stof. Een ander effectieve manier is het gebruik van een föhn op de koudst mogelijke stand. U kunt dan uw aankoop op een droge dag buiten voorzichtig schoon blazen.

Zoals eerder vermeld is het verstandig om periodiek bovenstaande handelingen uit te voeren, want voorkomen is beter dan genezen.

Let op: Gebruik nooit een vochtige doek om stof te verwijderen van een Sgixlight.

 

Gebruik

Voorzichtig en zorgvuldig omgaan met Sgixlights is te aller tijde belangrijk. Ik adviseer u om de lamp altijd met schone handen te 'behandelen' om eventuele vlekken te voorkomen. Sgixlights zijn niet bestand tegen vallen of stoten, Het handgemaakte papieren werk is schade gevoelig. Houd daarom rekening met kinderen. Reparatie van schade is in de meeste gevallen helaas niet mogelijk.

Het bijgeleverde Led filament lampje heeft een levensduur van gemiddeld 15.000 uur. Mocht het lampje het onverhoopt begeven dan kunt u deze gemakkelijk vervangen. Het is belangrijk dat u hiervoor uitsluitend een CE gekeurde LED lamp gebruikt.

Sgixlights zijn alleen geschikt voor indoor gebruik.